Geplaatst door beheerder do, juli 28, 2016 22:35:17

Beste leden,

met dit bericht willen wij jullie informeren over het actieplan m.b.t. het te plaatsen ‘nieuwe Chalet Jardin’ van de vereniging.

* in de eerste week van oktober ( 7 okt.) moet alle gereedschap/ en materialen die van de leden (je eigen gereedschap en evt. andere spullen) uit het hok verwijderd zijn.
Het restant aan materialen wordt door Theo en Pim uitgezocht naar wat nog bruikbaar of niet.

* in de tweede week van oktober zal het huidige hok worden afgebroken, en eventuele bruikbare delen worden hergebruikt voor een ‘overkapping /opslag/ en zitje’ achter op het complex.

* in de eerste week van november zal de plaats waarop het chalet komt te staan zo gezegd – bouwrijp gemaakt worden.
Tevens zal er mbt. voorziening van water en elektra aangelegd worden.

* begin december zal wordt het ‘nieuwe chalet’ worden gehaald en opgeslagen op het complex.

* begin januari zal begonnen worden met de opbouw van het chalet.

* hierna wordt, in het begin van het nieuwe moestuinseizoen (nog nader te bepalen datum/tijd), begonnen met de bouw van een overdekt zitje en opslagruimte voor grote materialen m.n. de kruiwagens van de vereniging achter op het complex.

Toevoeging:
we zullen trachten het schema te volgen, maar het een en ander blijft afhankelijk van de weersomstandigheden.
Het bestuur heeft de leiding in handen gegeven van Wim Bruurs, dit mbt. de uitvoering van alle werkzaamheden voor het halen en het plaatsen van het chalet.
Wim stelt een team samen en maakt een plan van aanpak.
Indien nodig (vast wel) doen we beroep op leden om mee te helpen bij enkele klussen. Hiervoor wordt tijdig gebruik gemaakt van een datum-prikker.

Goede idee├źn / evt. bruikbare materialen e.a. aanvullingen die meerwaarde mbt. het project, blijven welkom en kunnen doorgegeven worden aan Wim Bruurs.

Met vr.gr. Wim Bruurs, Theo Molthoff, Pim Staps